PoieszHet is weer tijd voor de jeugdsponsorspaaractie!

 

Ook dit jaar mag onze vereniging weer mee doen met de jeugdsponsor spaaractie. Van 11 februari tot 7 april krijgen alle klanten van de Poeisz muntjes bij hun boodschappen. Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen hun muntjes in de buis van onze vereniging doen! Onze buis staat in de Poeisz aan het Velingspad in Stadskanaal. Ook muntjes die in andere winkels gekregen zijn morgen hier in de buis!

 

Wat kun je doen om de vereniging te steunen?

  • Mensen die boodschappen doen bij de Poiesz vertellen dat de actie er weer aan komt en vragen of ze de muntjes aan onze vereniging willen geven
  • Vanaf 11 februari zelf je boodschappen bij de Poeisz doen en de muntjes in onze buis doen. Vooral de speciale aanbiedingen leveren extra muntjes op!
  • Je aanmelden om 6 april de vereniging in de winkel te promoten, aanmelden kan bij Eric (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

Naast de muntjes krijg je ook zegels bij je boodschappen. Als je genoeg zegels gespaard hebt, kun je daarmee artikelen bestellen. doe je niets met deze zegels? Lever ze dan in bij Nienke, dan sparen we voor keukenartikelen of spelmateriaal voor de vereniging.

 

Sponsorgoals

Agenda

 

tot 6 april        sponsorspaarsactie Poiesz

18 april           actieve reuinie ivm 45 jarig bestaan

29 juni            slotdag

Laatste uitslagen

It Fean / Boelenslaan Stadskanaal 1 32 14
Zunobri E1 Stadskanaal E1 8 6
AVO F1 Stadskanaal F1 7 6

Interactief

yahoo flickr logoyoutubefb icon 325x325 

© 2018 K.V. Stadskanaal'74  Webmasters