AANMELDINGSFORMULIER KUN JE HIER DOWNLOADEN

 

Leuk dat je belangstelling hebt om lid te worden van KV Stadskanaal’74. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de vereniging en de leden.

Een aanmeldformulier kun je hierboven downloaden. Maar wil je eerst meer informatie dan kun je die hieronder vinden.

 

Kennismaken:

Ben je tussen de

Op de site kun je de trainingstijden vinden. Je mag altijd eerst meetrainen om te kijken of je het leuk vindt.

 

Competitie

Nieuwe leden starten in beginsel als niet-spelend lid. De (jeugd)technische commissie bepaald in overleg met trainers wanneer een speler deel kan gaan nemen aan (competitie)wedstrijden. Dit is meestal als er over voldoende basis korfbalvaardigheden wordt beschikt en er ruimte is in een team. Als je ingedeeld bent in een team gaan we er vanuit dat je wekelijks wedstrijden gaat spelen. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de leeftijd van het kind op 1 januari van het competitiejaar.

De korfbalcompetitie wordt zowel binnen als buiten gespeeld. Een seizoen bestaat uit 3 competities. De najaar competitie is buiten loopt van de september tot oktober. De zaalcompetitie is binnen en loopt van november tot eind maart. De voorjaarscompetitie is weer buiten en loopt van begin april tot begin juni.

Wedstrijden

Het schema voor de wedstrijden is te vinden op de competitiepagina. Daar staat hoe laat de wedstrijd begint en hoe laat je aanwezig moet zijn. Bij uitwedstrijden staat er ook welke ouders er moeten rijden. Per wedstrijd worden andere ouders aangewezen om het vervoer voor het team te regelen. Mochten de ouders niet kunnen, dan kan er onderling geruild worden. Voor uitwedstrijden verzamelen met tijdens de veldcompetitie op de parkeerplaats bij het veld en tijdens de zaalcompetitie op de parkeerplaats achter de Spont.

Mocht je een keer niet kunnen dan moet je je zo vroeg mogelijk afmelden bij de wedstrijdsecretaris.

Als een kind in een team is geplaatst van worden de ouders uitgenodigd om deel te nemen in de groepsapp. Hier kunnen de laatste zaken rondom de wedstrijden en trainingen onderling gecommuniceerd worden. Wil een ouder hier niet aan deelnemen, dan wordt er gekeken naar een andere communicatiewijze.

Kleding

KV Stadskanaal ‘74 speelt de wedstrijden in een blauw shirt, met een witte broek of rokje en witte sokken. Het shirt krijg je van de vereniging voor de wedstrijd. Na de wedstrijd lever je het shirt weer in. Aan ouder wordt gevraagd om bij toerbeurt de shirts te wassen.

Op het veld is het handig om op noppenschoenen te spelen. Er is geen verschil in korfbal- of voetbalschoenen. Voor leden zijn er schoenen beschikbaar die je kunt lenen. Vraag hier naar bij de trainer.

In de zaal moet je zaalschoenen hebben die niet buiten gedragen zijn. Let erop dat niet in alle zalen schoenen met een zwarte zool zijn toegestaan.

Activiteiten

Naast het korfbal worden er maandelijks andere gezellige activiteiten georganiseerd. De activiteit en de overige informatie worden via de website, facebook en de app gecommuniceerd.

Als er geen eigen bijdrage vermeld wordt, dan zijn de activiteiten gratis.

Privacy

KV Stadskanaal ’74 verwerkt uw gegevens in een bestand dat ook aan de korfbalbond (KNKV) wordt verstrekt. Dit heeft het KNKV nodig om een competitie te organiseren. Bij een wedstrijd gebruikt de scheidsrechter de pasfoto, de naam en de geboortedatum om te bepalen of een speler speelgerechtigd is.

Binnen KV Stadskanaal ’74 wordt de ledenlijst bovendien door verschillende commissies gebruikt. Er worden geen persoonlijke gegevens verstrekt aan derden.

Voor uitgebreide informatie is de privacy policy te raadplegen.

Foto’s

Tijdens activiteiten en wedstrijden worden er foto’s gemaakt die op de website en facebook gepubliceerd worden. Hierbij wordt rekening gehouden met spelers die aangegeven hebben dat hun foto’s niet gepubliceerd mogen worden. Natuurlijk kunnen ook tegenstanders foto’s of film van een wedstrijd maken. KV Stadskanaal ’74 is niet verantwoordelijk voor deze publicaties.

Bij het publiceren van foto’s hanteert KV Stadskanaal’74 een code waarin rekening gehouden wordt met het belang van de speler. Onbetamelijke foto’s worden niet gepubliceerd.

Mocht je foto’s van je kind op de website of Facebook zien die je liever verwijderd zou hebben, dan kan je dat bij ons aangeven met een mailtje aan de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Stichting leergeld

Steeds meer kinderen in Stadskanaal en omstreken kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Stadskanaal wil deze kinderen graag helpen!

Inmiddels betaalt Leergeld Stadskanaal al voor veel kinderen hun contributie voor sport, zwemles of schoolbijdrage. Maar we weten dat er toch nog kinderen zijn die niet kunnen meedoen.

Misschien ken je wel iemand die ook op korfbal wil, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen en kan niet zomaar tussentijds worden opgezegd. Je maakt deel uit van een team en je teamleden verwachten van je dat je hen niet midden in een seizoen in de steek laat.
Bovendien betaalt de vereniging voor jou ook contributie aan de korfbalbond, en die contributie moet voor een heel jaar vooruit worden betaald.
Als je toch op wilt zeggen doe dat dan voor 1 mei van het lopende verenigingsjaar.
Een lidmaatschap duurt altijd tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar.
Als we geen opzegging krijgen, gaan we er vanuit, dat je volgend seizoen ook nog bij Stadskanaal'74 speelt.
Wijzigingen in je adres of andere gegevens kun je per mail doorgeven aan de ledenadministratie. Informatieboekje nieuwe leden.

Betalingen
Na je inschrijving als lid van Stadskanaal'74 krijg je een machtigingsformulier voor de automatische afschrijvingvan je contributie van je bankrekening.

Het is mogelijk om de contributie op drie manieren te laten incasseren.

Per jaar                      incasso op 15 september

Per kwartaal             incasso op 15 september (+ bondscontributie), 15 december, 15 maart en 15 mei

In 11 termijnen         incasso van september t/m juli op de 15e van de maand, totaalbedrag + admninistratiekosten van €11,- gedeeld door 11

verenigings contributie 2017/2018
Senioren (per kwartaal) € 44,00
Trainingslid (per kwartaal) € 22,00
Junioren (per kwartaal) € 34,50
Aspiranten (per kwartaal) € 30,50
Pupillen (per kwartaal) € 24,50
Welpen/kangoeroe (per kwartaal) € 19,50
Recreant (per kwartaal) € 25,50
G-Korfbal (per kwartaal) € 25,50
overige leden (per jaar) € 25,00
Donateurs (per jaar) € 25,00
bonds contributie

2017/2018

Senior € 37,00
Junior € 30,50
Aspirant € 23,00
Pupil € 19,00
Welp € 11,50
Recreant € 5,50
G-Korfbal € 19,00
overige leden (per jaar) € 5,00

© 2020 K.V. Stadskanaal'74